Aromatherapie

Aromatherapie behandelingen  zijn therapeutisch maar ook als wellness behandeling.  Aroma therapie heeft een  holistische werking.

We weten dat alles om ons heen bestaat uit energie. Zo kennen we het grofstoffelijke en fijn-stoffelijke. Ons grofstoffelijke energie bevindt zich in de materie, dat zich om ons en het lichaam bevind.  Het fijn-stoffelijke  is alles om ons heen  dat wat we niet zien zoals b.v. geuren. Het is belangrijk dat de geestelijke en spirituele energie aspecten van de mens goed met elkaar verbonden zijn. Daarom zijn behandelingen met Aromatherapie zo fijn ze zijn puur en zonder chemische bestanddelen.

Behandelingen kunnen bestaan uit.

Balansmassage,

Bij een Balansmassage wordt gebruik gemaakt van een warm water kussen.

Het is ook zeer ontspannend bij zwangere vrouwen.

Bij mensen die last hebben van de nek b.v. nek hernia en ook vooral wanneer je niet zo makkelijk meer op de buik kan liggen.

 

Edelsteen massage,

Dit zal bestaan uit een gezichtsbehandeling gecombineerd  nek, schouder en hoofd en rug liggend  op een warm water kussen.

De behandeling start met het lichaam een energie balans te geven wanneer je al heerlijk op de warme water kussens ligt. Een fijne ontspanning om de behandeling met de edelstenen tot zijn recht te laten komen. Zeker wanneer je toe bent om even aan je dagelijkse druk te ontsnappen.

Een fijne behandeling kan zijn met rozenkwart, bergkristal, fluoriet, oranje calciet wat een sprankelende levensenergie geven.

Natuurlijk met gebruik van lavendel uit de bergen van Bulgarije,  Bergamot uit  Italië de Vallei van Calabria, Sinaasappel, Eucalyptus of Rozemarijn.

 

In alle andere vormen van behandelingen  wordt er ook gebruik gemaakt van Aromatherapie.