Begeleiding en advies

Begeleiding en advies

Tijdens de kuur wordt er begeleid omdat we weten dat het best even lastig gaat worden. Het is ook belangrijk om het protocol heel strikt op te volgen. Anders gaat het niet lukken en blijf je kwakkelen. Hier heb ik inmiddels al wel ervaring mee opgedaan.

Ik wil er voor gaan met jou samen, maar jij moet het wel doen. Neem je zelf serieus en kies voor je zelf om weer vit te worden.

Het protocol wat er voor staat bestaat uit een basis voeding en aan vullende supplementen. Voeding zal bestaan uit eiwitten, vetten, groenten, groenten, vis, fruit en klein beetje vlees.  De supplementen zijn belangrijk om weer een goede balans in het lichaam te krijgen zodat we weer voeding kunnen opnemen.

Er bestaat ook de mogelijkheid dat we verder moeten zoeken. Dit wil zeggen dat er zich mogelijk een Parasiet in de darm bevindt. Hiervoor zijn testen deze worden naar het MGlab getuurd.  Er wordt dan gekeken welke testen er nodig zijn een Basis of Parasieten test of beide. Ook hier staat een vast protocol op die ook strikt gehouden moet worden. En wanneer er een parasiet is gevonden dan dient het hele gezin hier een test te doen. Want anders blijf je elkaar besmetten en kom je niet uit je klachten weg en dat is dan zonde van alle moeite.

Ik werk intussen samen met het Dr. Saskia van As zij is verbonden aan het MGlab in Leeuwarden.  www.darmklachten.nl  of mglab.nl voor meer info

Ook is er een samen werking met Annette Ter Heijden zij is auteur van het boek Proef je roots.  www.annetteterheijden.nl  hier kun je haar blogs lezen over wat voeding en wat vulling is en wat dit betekend voor je.