Energetische A Behandeling

Energetische Aromatherapie behandelingen  (E.A.B) hebben een  Natuurgeneeskundige holistische werking.

E.A.B  Engelen Aandacht Bewustzijn, door de etherische geuren tijdens een behandeling te ontvangen.

We weten dat alles om ons heen bestaat uit energie. Zo kennen we het grofstoffelijke en fijn-stoffelijke energieën. Ons grofstoffelijke energie bevindt zich in de materie, dat zich direct in onze omgeving bevind.  Het fijn-stoffelijke  is alles om ons heen  dat wat we niet zien maar kunnen beleven door geuren, voelen, horen, zien. Het is gewoon belangrijk dat de geestelijke, spirituele, Lichaamsenergie van de mens goed met elkaar verbonden zijn. Met Aromatherapie kun je heel subtiel en puur werken.

Zo wordt er gewerkt met de neutrale kosmische energie.  Een behandeling  gaat door middel van massage, handoplegging of strijkende bewegingen langs het lichaam. De energie wordt zo op u overgebracht. Het wordt ook wel magnetiseren genoemd.

Ik maak gebruik van de AmoraTherapie, Cranio Sacraal technieken en de IET (Integrated Energy Therapy)

De werking van de energie kunt u ervaren door, voelen van warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, borrelen van de darmen, ontspanning of een loom zwaar gevoel . Het kan zijn dat u op het moment helemaal niets ervaart. Effect op de behandeling kan nog dagen door duren. De klacht kan na de eerste behandeling vaak iets verergeren. De ervaring leert dat dit bij de meeste mensen 3 dagen duurt  dit is dan zeer tijdelijk en geen reden voor ongerustheid.