Therapieën

Paramedische Natuurgeneeskundige Therapie werken wij zowel  in de velden van Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Levenskunst en Voeding voor de Psyche. Volgens de 5 natuurgerichte principes.

Te weten dat alles in en om ons heen bestaat uit energie.

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Zo is er grofstoffelijke energie die zich bevindt in materie, zoals bijvoorbeeld ons lichaam. Daarnaast heb je ook fijn stoffelijke energie die zich bevindt in alles wat ‘niet zichtbaar’ is, denk bijvoorbeeld aan de ‘lege ruimte’ om ons heen, onze chakra’s en ons auraveld. Ons grofstoffelijke energie, is dat wat zich om ons  heen bevind. Het fijn-stoffelijke is alles indirect om ons heen maar dat wat we niet zien. Het fijnstoffelijke kan men wel ruiken, voelen en proeven via de smaak sensoren. Het grof stoffelijke is de materie, dat wat men kan zien en horen via beeld en geluid. Het is het belangrijk dat de geestelijke en spirituele energie aspecten van de mens goed met elkaar verbonden zijn.  Door de chakra’s en de meridianen ontvangt het zenuwstelsel, organen en weefsels informatie om de geblokkeerde energie weer in beweging brengen. En kunnen de energiestromen weer opgang komen. Indien een blokkade van de energiestroom afsluit kunnen fysieke emotionele klachten ontstaan. Daarom is het een prioriteit de energie in beweging te brengen want er kan geen verbetering of herstel plaatsvinden als de energieën geblokkeerd zijn.

Werkvormen waar gebruik van wordt gemaakt tijdens een consult zijn. Reflexzone, shiatsu en meridiaan, voetreflexzone, Energetische Holistische Etherische Olie Methodieken maar ook Cranio sacraal methodiek als Intergrated Energy Methodiek  (I.E.T.).  Al mijn behandelingen worden ondersteunt met gebruik van Essentiële oliën deze worden per klacht en handeling samengesteld.

Vooraf bespreken wij jou klachten,  wat kan  ik hierin voor jou betekenen of adviserend zijn.

Samen  bespreken wij het plan van aan pak hoe te werk gaan. Na elke behandeling zullen we evalueren hoe het is nu. Hoe het verloop van de behandeling zal gaan is afhankelijk van ieder persoon ansig want niemand is gelijk er is geen recept dat voor iedereen het zelfde zal zijn. Doel is om samen op weg te gaan naar de persoonsgerichte zorg.

Voor wie is een behandelingen nu bedoeld?

Doelgroepen zijn baby’s, kinderen, jongeren, jong volwassenen, volwassenen en ouderen. Dus, uiteindelijk het is voor iedereen een weldaad voor uw gezondheid.

Met behulp van deze behandeling streven wij naar een verbetering van uw
gezondheid en herstel.

Deze methodieken vervangen nooit een Arts