Vitamines en mineralen

Vitamine en mineralen

Centraal staat voor het goed functioneren van lichaam en geest Juiste voeding, vitamine en mineralen. Voeding speelt een  essentiële rol  in de gezondheid naast beweging, buitenlucht, ademhaling, correctie van de wervelkolom, energetisch werk, ondersteuning door natuurlijke producten, meditatie en bewustwording.

We kunnen eigenlijk niet eens meer zonder deze voedingstoffen, als je weet dat onze voeding niet meer voldoet voor een stress vrij functioneren van lichaam en geest.  Als we minder bewegen minder buitenlucht hebben minder bewust ademhalen maken we zelf ook steeds minder mineralen aan.

Door veel binnen Zitten krijgen we te weinig licht, lusteloosheid moe zijn, dan zou het zomaar is kunnen zijn dat je vitamine D3 te kort hebt.  Niet te vergeten, wat we aan straling vangen, door dagelijks achter de pc te zitten de telefoon al dit is milieu vervuiling en kunnen de opname van mineralen verstoren.

Kun je bedenken dat zelfs hier in het westen van Europa onder voeding heerst bij ouderen en kinderen. Wij die het zo goed hebben waar alles is te verkrijgen.

Dus goede vitamine en mineralen zijn zeker belangrijk. Zelf heb ik hier in veel onderzoek gedaan en gepionierd om zelf uit te zoeken wat nu een goed supplement is. En dat heb ik op mijn weg gevonden dit wil  ik graag delen en adviseren. Zo dat jij deze lastige weg niet meer hoeft te gaan.