Voeding

Klachten die ik tegen kwam bij mensen van waar ik niet begreep dat we niet verder kwamen.

Hierin ben ik me gaan verdiepen en kwam er achter dat veel mensen problemen leken te hebben door het eten van bepaalde voedingstoffen. Dat meer mensen last hebben van gluten, gluten – allergie maar ook Coeliakie wat zeer lastig is om het te diagnosticeren.  In bepaalde behandelingen zag ik dat er veel klachten waren van onderrug klachten.  Wat mis ik of wat zie ik over het hoofd.  Nu ik hier inmiddels meer van te weten ben gekomen kan ik ook juist deze andere kant inzien. Voeding hoe belangrijk is dit we zijn vergeten hoe het van essentiële belang is dat we goede voeding binnen krijgen. Ons Lichaam verzwakt puur omdat er geen voeding binnen komt. Dit zijn de meesten mensen zich niet zo bewust dat het juist  hun klachten activeert. Wanneer er niet goed gegeten wordt gaat ons spijsverteringssysteem verzwakken. Voedingstoffen worden niet goed opgenomen. Al onze cellen krijgen een tekort aan bouwstoffen en voedingsstoffen die van essentieel belang zijn.

Maar ook kun je besmet zijn geraakt door Parasieten dit wordt vaak niet goed beken of wel erkend of als niet pathogeen gezien door artsen.

Wat kunnen zoal klachten zijn:

Allergieën
Belasting met giftige stoffen
Buikklachten
Candida symptomen
Chronische darmklachten
Depressie
Fertiliteitproblemen
Hart- en vaatziekten
Hoofdpijn
Huidaandoeningen
Luchtweginfecties
Maagpijn
Vermoeidheid
Overgangsklachten
Overgewicht
Parasitaire infecties
RSI of werk gerelateerde gewrichtsklachten
Slapeloosheid
Spierpijn en gewrichtsklachten
Spijsverteringsstoornissen
Stress

Zwakte van het immuunsysteem

Ik werk intussen samen met het Dr. Saskia van As zij is verbonden aan het MGlab in Leeuwarden.

Samen werking met Annette Ter Heijden.

 

Voedingsadviezen en het adviseren van supplementen wordt gestaafd door wetenschappelijke studies, die gepubliceerd zijn in reguliere erkende medische tijdschriften.

Met deze behandeling streven wij naar verbetering van uw gezondheid / herstel.