Welkom even kort iets over mij

Ik ben Tiny Kooijman van den Hadelkamp  De BATC Therapeut hier zal ik kort even iets over mij zelf vertellen  als kennismaking, sinds 1995 ben ik mijn passie via omscholing gaan volgen. De daarvoor gerichte opleidingen hebben me geleid tot Gezondheidsadviseur.  Hiervoor heb ik ook vele ontwikkelingen in me zelf gemaakt. Door veel zelfkennis te hebben ondervonden  kan ik me zeker deskundige  noemen en mij zelf hier in onderscheiden van vele vormen van therapieën.

Veel kennis heb ik opgedaan door een zoek tocht wat me werkelijk  aantrok in de hele medische en paramedische wereld.

Ik was  mijn zoek tocht  begonnen in de Fysio sportmassage gevolgd door,  voetreflex therapie, Aromatherapie en huid etc., Voetdiagnostiek, TCM Chinflex, Cranio Sacraal therapie, MBK HBO, Integrated Energy Therapy ( werken met de Engelen energie), Dorn-Therapie, MBKP HBO cpion en plato, Voeding volgens de TCM, Voeding volgens de orthomoleculaire inzichten adviserend specialiteit op Darmexpert , kennis op veel vitaminesuppleties via Natura Foundation, de kracht van “ Tenen lezen ” (karakteranalyse) voor zelf kennis te verkrijgen.  Daarnaast een lange lijst van nog vele cursussen  en bij scholingen die er zijn gevolgd.

Mijn leven Lang al ben ik geïnteresseerd in het zelf genezende vermogen en levensgeluk voor de mensheid.  Geïnteresseerd  door de elementen van uit de natuur dragen mijn grote belangstelling. Vandaar mijn zoek tocht die ik was begonnen om mijn passie te kunnen uitdragen was zoveel mogelijk kennis op doen. Zeker ook  de reguliere gezondheidszorg heeft mijn grote interesse. Met oog voor de complementaire en  palliatieve zorg. Hier in begeleiding te kunnen geven waar de Aroma zorg therapie een belangrijke plek in heeft.  Om met  geur beleving een  waarde vol effect te laten beleven.

Om in de gezondheidszorg te gaan werken bleef uit, ik moest me op een andere manier gaan manifesteren.  Er lag voor mij een ander doel en hier moest ik een  langere weg aan weiden om er achter te komen.  De toekomst heeft andere plannen voor mij. Dat is wat ik  beetje bij beetje begon in te zien. Hier vooraf heb ik op mijn 32ste een dip gehad en op mijn 38ste ben ik deze weg begonnen.

Wat ik nog wil mee geven, gezondheid wordt groter door meer inzicht van ziek zijn, gezondheid komt tot stand door het zelf ontwikkelen van bewustzijn en daar hoort vaak ziek zijn bij. De staat van heelheid ligt aan de basis van vele genezingen welke kant het zich ook zal richten.

Uitspraak van Hippocrates:

Our Food Should Be our Medicine

And Our Medicine Should Be Our Food.

 

De behandelingen die gegeven worden vervangen nooit een arts.