Wie ben ik?

Paramedische Natuurgeneeskundig Therapeut
In de afgelopen 22 jaar heb ik verschillende opleidingen gevolgd wat me tot paramedische therapeut hebben gebracht.
 
Al lange tijd ben ik geïnteresseerd in weldaad en gezondheid van mensen, dieren en de natuur. Geïnteresseerd in de elementen die voort komen uit de natuur dragen mijn belangstelling. In 1995 is het allemaal begonnen de stap om me om te scholen een nieuwe weg in te slaan de gezondheidszorg heeft altijd al mijn passie gehad.  Zo ben ik een scala aan opleidingen en cursussen en workshops gaan volgen niet wetende nog welke kant ik op wilde want alles had mijn belangstelling. Ik had wel besloten op weg naar natuurgeneeskundig therapeut.  Een therapeut gericht op de vijf natuurgeneeskundige principes. Holistisch werken met mensen, de mens zien als een geheel een lichaam en geest en een ziel.
Voor mij is die cirkel  nu rond met de  samengestelde behandelingen die ik kan bieden als natuurgeneeskundige Therapeut. Hierin wil ik me nu verder richten en specialiseren om zo goed mogelijk op basis van de therapieën cliënten te kunnen ondersteunen en adviseren. Vaak vallen mensen in een stukje niemandsland (niet meer het gevoel hebben nog gehoord te worden), daar is voor mij een gebied om juist  bij deze mensen een luisterend oor te kunnen bieden. Even te luisteren even stil te staan bij wat er werkelijk bij de cliënt speelt, wat maakt dat hij/zij ziek is geworden. Ik wil juist  samen met  mensen  zoeken naar  waar de  energie en gezondheid is geblokkeerd geraakt. Een ondersteuning bij de hulp vraag naast de regulieren geneeskunde te bieden. Mijn wens is nog altijd dat huis artsen en specialisten hier ook belangen kunnen zien zodat we samen staan in de zorg van vandaag en morgen.Samenwerking is nog altijd de kracht om de mensheid in een heelheid te kunnen begeleiden naar een betere leefwijze.

Alle behandelingen begeleiden elkaar en passen naast de reguliere gezondheidszorg.

Ook bij nazorg of nabehandeling van een operatie bij kanker en chemo therapie kan ik begeleidende hulp bieden. Zoals bij nazorg, als aromatherapeut maak ik een passende huid balsem,  basis oliën met de daar aan toegevoegde essentiële olie en Aloé Vera die aansluiten op uw situatie.

Behandelingen worden vergoed, dit dient u wel zelf na te kijken of u een aanvullend zorgverzekering hebt bij uw zorgverzekeraar.

De behandelingen die gegeven worden vervangen natuurlijk nooit een arts.